Test service

Tailor Made testservices is de op maat gesneden, flexibele testperformance die de opdrachtgever van nu eist van haar leveranciers. De complexiteit van de primaire processen neemt alleen maar toe. Dit betekent dat de kwaliteitsaccenten continu aan verandering onderhevig zijn.

De testorganisatie dient hier voortdurend ondernemend op te anticiperen. Dit wordt mogelijk gemaakt middels gespecialiseerde Exclusive Test Service deelnemers die zich onderscheiden door hun branchegerichte benadering waardoor een gerichte en relevante performance in uw testtraject wordt bereikt.

 

Testuitvoering

Testengineers van Exclusive Test Service hebben de kennis, kunde, kwaliteiten en motivatie waardoor de prestatie altijd optimaal is. Onze deelnemers zijn allen gecertificeerd en maken zelfstandig of in teamverband testscenario’s, gebruik makend van alle benodigde testtechnieken uit TMAP Next of ISTQB. Exclusive Test Service deelnemers onderscheiden zich naast hun testcompetenties ook door performance gericht te werken.

 

Testcoördinatie

Exclusive Test Service heeft ervaren testcoördinatoren die een testteam kunnen coachen en professionaliseren waar nodig, waardoor ook met een divers team een succesvol testtraject wordt gerealiseerd. De Exclusive Test Service testcoördinator ondersteunt de testmanager waardoor de testmanager zich volledig kan richten op de testprioriteiten.

 

Testmanagement

Goed testmanagement is een randvoorwaarde voor een succesvol testtraject. De Exclusive Test Service testmanagers staan borg voor jarenlange ervaring in het leiding geven aan meerdere complexe testtrajecten. Het zijn hooggekwalificeerde testprofessionals met professionele management vaardigheden.

 

Testautomatisering

Testautomatisering kan uw testtraject versnellen. De keuze van de juiste tooling en implementatie is hierbij noodzakelijk. Exclusive Test Service heeft deelnemers die u kunnen adviseren op deze gebieden. Risico’s, valkuilen, kostenbesparing, procedure- en procesveranderingen worden in kaart gebracht, zodat er een weloverwogen keuze gemaakt wordt voor het gebruik van testautomatisering!

Bent u geïnteresseerd in Exclusive Test Service? Vul het contact formulier in en wij nemen graag contact met u op!