Onze deelnemers

Ontwikkeling deelnemer

Exclusive Test Service ondersteunt de deelnemer door intensieve persoonlijke coaching en facilitering van opleidingspaden, zodat ze naast competentie gericht werken ook performance gericht werken. We hebben binnen Exclusive Test Service drie stromingen:

  • Testinhoud
  • Testadvisering en Requirementsadvisering
  • Testmanagement en Branchemanagement

De opleidingspaden en persoonlijke coaching die onze deelnemers kunnen volgen zijn afgestemd op deze drie stromingen.

 

Matching deelnemer

Exclusive Test Service kijkt naast de competentie van een deelnemer ook naar zijn of haar performance. Kennis is belangrijk en het op de juiste manier gebruiken en toepassen is minstens zo belangrijk. Samen met het toepassen van community’s om kennis te delen, flexibele arbeidsvoorwaarden en dat je als deelnemer, en geen werknemer, bij Exclusive Test Service zit, levert de performance op die van veel toevoegde waarde is voor de klant. Plezier in het werk staat voorop. Onze deelnemers zijn woonachtig in geheel Nederland. Lange reistijden kunnen zo worden vermeden. In specifieke gevallen neemt Exclusive Test Service interne maatregelen om mogelijke ongemakken te voorkomen. De ingezette deelnemer kan zich hierdoor volledig richten op de werkzaamheden voor de klant. De klant krijgt de deelnemer in huis met de juiste expertise en persoonlijkheid waardoor ervoor wordt gezorgd dat teleurstellingen, zowel voor de klant als voor de deelnemer, niet voorkomen.

 

Selectieproces deelnemer

Exclusive Test Service stelt hoge eisen aan zijn deelnemers. Een strak selectiebeleid is dan ook noodzakelijk. Kandidaat deelnemers worden geselecteerd op opleidings– en werkervaringsniveau en vervolgens door ons getest op hun denkniveau, gedragsstijl analyse, presentatie analyse en rollenspel. Indien het hieruit ontstane profiel voldoet aan onze gestelde criteria volgt een gesprek met de Human Perfomance Manager. Dit selectieproces van Exclusive Test Service garandeert een hoog kwaliteitsniveau van onze deelnemers. Hiermee voldoen wij aan, de terecht, hoge kwaliteitseisen van onze klanten.

Bent u geïnteresseerd in Exclusive Test Service? Vul het contact formulier in en wij nemen graag contact met u op!